Missie

Het is de absolute missie van Heuma om mensen en organisaties te helpen groeien door middel van het verschaffen van onmiddellijk toepasbare kennis en oplossingen, om zo een gezamenlijk doel te verwezenlijken. Door onze passie, voor zowel mensen als techniek, is Heuma de perfecte schakel tussen bedrijven en technisch personeel.

Visie

Door het aanreiken van de best beschikbare inzichten en het afleveren van onvoorwaardelijke hoogstaande kwalitatieve diensten, zullen we uiteindelijk een bijdrage leveren aan de economische groei en levenskwaliteit van anderen. Constante groei en verbetering zijn een dagelijkse focus in al onze acties en activiteiten. Door meer van onszelf te verwachten dan een ander van ons durft te verwachten, zullen we maximaal resultaat boeken. Via het aantrekken van en samenwerken met mensen die willen presteren op het hoogste niveau, kunnen we onze gezonde groei garanderen.

Onze kracht

Integriteit, groei, harmonie, respect, plezier, avontuur en moed zijn het voertuig naar onze missie. Door deze waarden te integreren in al onze inspanningen en acties zullen we op een buitengewoon plezierige manier het beste van onszelf geven.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen bij Heuma? Meld je dan aan.

Aanmelden