Missie

Het is onze missie om mensen en bedrijven te helpen groeien, door de juiste mensen in te zetten op de juiste momenten en plekken. Met onze passie voor zowel mensen als techniek, is Heuma Services de perfecte schakel geworden tussen bedrijven en technisch personeel.

Visie

We gaan continu voor groei en verbetering. Het is onze dagelijkse focus. Door het delen van onze kennis en het leveren van de beste diensten, dragen we bij aan de economische groei en levenskwaliteit van anderen. We verwachten meer van onszelf dan van een ander, waardoor we altijd een maximaal resultaat boeken. We presteren op het hoogste niveau. Altijd.

Jouw stem telt 

Bij Heuma Services geeft iedereen zijn input tijdens het nemen van een besluit. Dat is voor ons erg belangrijk, want we willen dat iedereen zich gehoord voelt. Iedere stem telt. Ben je het ergens niet mee eens? Met een goede onderbouwing kijken we altijd of we het kunnen oplossen. Door de bezwaren samen te bespreken kunnen deze ook verdwijnen of veranderen, bijvoorbeeld omdat het voorstel beter wordt begrepen of doordat je leert hoe anderen met deze bezwaren omgaan. 

100% werkgeluk

Een baan is pas een goede baan wanneer jij er echt blij van wordt. En omdat mensen beter presteren wanneer ze gelukkig zijn, zorgen we ervoor dat jij zelf invloed hebt op jouw baan. Jouw werkgeluk hebben we samen in de hand.  

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen bij Heuma? Meld je dan aan.

Aanmelden