Heuma is een landelijk opererende projectorganisatie op het gebied van elektrotechniek, beveiligingstechniek, installatietechniek, communicatietechniek en mechanica. Door onze passie, voor zowel mens als techniek, is Heuma de perfecte schakel tussen bedrijven en technisch personeel.

Missie

Als opdrachtgever kun je met elk vraagstuk over de flexibele inzet van kundige technici bij ons terecht. Heuma is gespecialiseerd in personeel met technische kennis op niveau en wij denken graag in oplossingen met uw onderneming mee. Onze missie? Mensen en organisaties helpen te groeien door de juiste man in te zetten op het juiste moment en de juiste plek.

Naast het tijdelijk beschikbaar stellen van technici, kunt u bij Heuma ook terecht voor vraagstukken over Werving en Selectie en de begeleiding van ZZP’ers. Tevens is het aannemen van (deel)projecten bespreekbaar. Door onze uitgebreide technische kennis, hebben we aan een half woord genoeg.

Persoonlijke aandacht staat voorop bij Heuma. We hebben het volste vertrouwen in onze technici en geloven dat de goede uitvoering van een klus voor 80% uit motivatie bestaat en voor 20% uit kennis. Daarom investeert Heuma veel in haar mensen. Dit doen we door werknemers opleidingen te laten volgen, maar ook door ze zelf mee te laten denken over verbeterpunten.

Heumacratie

Een baan is pas een goede baan wanneer je er echt blij van wordt. Omdat mensen beter presteren wanneer ze in hun element zijn, vinden wij het bij Heuma belangrijk dat iedereen meedenkt. Alle medewerkers worden betrokken bij de besluitvorming die hen aangaat. Zij zijn immers de expert in hun vakgebied. Heumacratie noemen we dat!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen bij Heuma? Meld je dan aan.

Aanmelden