Heuma Services is een landelijke projectorganisatie op het gebied van elektrotechniek, beveiligingstechniek, installatietechniek, communicatietechniek en mechanica. Door onze passie voor zowel mens als techniek, zijn wij de perfecte schakel tussen bedrijven en technisch personeel.

Aan een half woord genoeg

Als opdrachtgever kun je met elk vraagstuk over de flexibele inzet van technische vakmensen bij ons terecht. Ook kun je bij ons terecht met vragen over werving en selectie en de begeleiding van ZZP’ers en kunnen we je helpen bij technische (deel)projecten. Door onze uitgebreide technische kennis, hebben we aan een half woord genoeg. Dat werkt snel en efficiënt.

Persoonlijke aandacht staat voorop bij Heuma Services. We hebben het volste vertrouwen in onze vakspecialisten. We geloven dat de goede uitvoering van een klus voor 80% uit motivatie en voor 20% uit kennis bestaat. Daarom investeert Heuma Services veel in haar mensen. Zo krijgen onze collega’s een onbeperkt opleidingsbudget, laten we ze zelf meedenken over verbeterpunten en krijgen ze bevoegdheden om de processen te kunnen versnellen. 

Let’s get happy 

Een baan is pas een goede baan wanneer je er echt blij van wordt. Je besteedt er nu eenmaal een groot deel van je leven aan. Omdat mensen beter presteren wanneer ze doen waar ze gelukkig van worden, vinden wij het belangrijk dat er ruimte is om mee te denken over verbeterpunten op de werkvloer. Al onze collega’s worden betrokken bij de besluitvorming die hen aangaat. Zij zijn namelijk de expert in hun vakgebied. En als zij blij zijn, zijn wij dat ook!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen bij Heuma? Meld je dan aan.

Aanmelden