Bij Heuma zijn we gespecialiseerd in personeel met technische kennis en kunde. Als ondernemer heb je waarschijnlijk al tal van andere urgente zaken op de to-do list staan, wij zorgen ervoor dat je naar personeelszaken geen omkijken meer hebt.

De beste resultaten voor opdrachtgevers

Doordat wij zelf de kennis in huis hebben, kan je als opdrachtgever met ieder vraagstuk over flexibele inzet van kundig personeel bij ons terecht. Wij zijn ervan overtuigd dat de goede uitvoering van een klus voor 80% uit de juiste soft skills bestaat en dat de beste resultaten worden geboekt wanneer de juiste man of vrouw wordt ingezet op de juiste plek. Een optimale workflow is dan ook ons uitgangspunt.

Personeel en Advies

Wij helpen mensen en organisaties om te groeien. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen opdrachtgevers bij Heuma niet alleen terecht voor de inzet van technische professionals, maar ook voor algehele projecten of deelprojecten. Daarnaast adviseren wij ook bij zeer uiteenlopende vraagstukken over personeel, payrolling, ZZP-ers, bedrijfsvoering en zelfs wet- en regelgeving. Benieuwd naar de mogelijkheden of heb je direct iemand nodig? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen bij Heuma? Meld je dan aan.

Aanmelden